Auteur Topic: Regels  (gelezen 1344 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

William

  • William
  • No-Maj
  • *
  • Berichten: 12
    • Bekijk profiel
Regels
« Gepost op: november 01, 2018, 11:34:13 pm »
In dit topic zul je de regels van No-Maj vinden, dit topic is inclusief de RPG-regels. 

De Algemene regels van No-Maj:

- Gelieve geen godslastering, discriminatie of schelden met ziektes.
- We willen een gezellige sfeer houden, heb je een probleem met een medelid en komen jullie er gezamenlijk niet uit meld je dan bij een van moderators of beheerders.
- Vecht alsjeblieft een ruzie niet uit op het forum, maar doe dat privé of schakel hulp in van de moderators of beheerders.
- Doe je mee aan een discussie of geef je je mening of feedback, onderbouw je beredenering of argumenten. Aan een mooi, goed of leuk, niet mee eens hebben we weinig.
- Gelieve geen bReEzErtaal, msntaal, C1jf3rt44l of andere afkortingen die je op Social Media of whatsapp gebruikt.


De RPGregels van No-Maj:

- Ook binnen de RPG gelden de algemene regels.
- Wil je iets zeggen dat niet vanuit je karakter is, maar wel relevant voor je post of het topic, zet dat dan als een OOC onder je post, zodat je medeRPG-ers weten dat dit Out Of Character is.
- In de RPG praat je altijd vanuit je karakter, IC ofwel In Character.
- In de RPG wordt geschreven vanuit de derdepersoon en in hij/zij-vorm, de ik-vorm gebruik je enkel als je een brief schrijft of een dagboek fragment schrijft.

Voorbeeld:


Ik liep naar het Toverdrankenlokaal, en ging naast Pietje zitten.

Jantje liep naar het Toverdrankenlokaal, en ging naast Pietje zitten.

- Geen godmoden, ofwel voor god spelen en op voorhand bepalen voor een ander personage wat hij of zij doet. Godmoden is enkel toegestaan met toestemming van je medespeler en bij bepaalde uitzonderingen van NPC’s(Non Played Characters).

Voorbeeld:


Pietje richtte zijn toverstok op Jantje en sprak de vloek van beentjeplak uit, waarna Jantje’s benen zich aan elkaar vast plakten.

Pietje richtte zijn toverstok op Jantje en sprak de vloek van beentjeplak uit, niet zeker wetend of de vloek zijn doel bereikt had.« Laatst bewerkt op: november 01, 2018, 11:58:42 pm door Nathalia »