Welcome, Guest. Please login or register.
October 31, 2020, 09:04:50 PM

Login with username, password and session length

Author Topic: Gwendoline Gremia  (Read 51 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gwendoline Gremia

Gwendoline Gremia
« on: September 10, 2020, 04:38:37 PM »
Algemeen:
Volledige naam: Gwendolina Everdina Gremia
Geboortedatum: 1 juni 1908
Leeftijd: 12
Bloedlijn: volbloed

Rijkdom:
Ruim boven modaal

Gedrag:
Vriendelijk, vrolijk, in het begin verlegen

Familie:
Vader: Schelto Arthur Gremia
Moeder: Everdina Gremia-Montfort
Broer: Christopher Schelto Gremia
Oom (vaders kant): Promotheus Erick Gremia
Tante (vaders kant): Luna Marcia Gremia-Vanpelt
Oom (moeders kant): Leopold Martinus Montfort
Tante (moeders kant): Melinda Everdina Montfort-Leguit
Neef (moeders kant): Scorpio Draco Montfort

Achtergrond:
Gwendoline komt uit een welgestelde familie. Haar vader heeft een baan als hoge ambtenaar bij het Ministerie van Toverkunst en haar moeder is zelfstandig. Ze heeft een broer die werkt als afgestudeerd Schouwer bij het Ministerie van Toverkunst. Gwendoline wil uiteindelijk het liefst in een functie op de ziekenzaal werken.

Het geslacht Gremia heeft takken in Engeland, Nederland, Canada en Ohio, maar komt van oorsprong uit Nederland en stamt uit de Gouden Eeuw. Koopman en magiër Leopoldus Gerardus Gremia vestigde zich in Amsterdam en trouwde vervolgens met Edith Steiner. Uit dat huwelijk kwamen Schelto en Promotheus ter wereld.

De familie Gremia woont in een authentiek Engels landhuis met grote tuin. Ieder gezinslid heeft een eigen slaapkamer en badkamer, verder heeft vader Gremia een grote werkkamer waar hij deels van de tijd werkt. Het gezin heeft daarnaast een eigen kas waar ze hun eigen kruiden en ingrediënten uit halen.

Gwendoline heeft soms moeite met haar broer Christopher, omdat hij altijd loopt op te scheppen over zijn werk als schouwer. Ze kan wel goed overweg met haar neef Scorpio, die ondanks zijn wat meer duistere kant, altijd een luisterend oor biedt en minder hoog van de toren blaast.

Tijdens het uitlaten van haar hond Mozart, een St. Bernard Hond, gebeurt er iets wonderlijks. Terwijl het dier haar voorttrekt over een steiger en in het water wil springen, strekt Gwendoline haar hand. Mozart wil springen, maar wordt in de lucht tegengehouden en teruggetrokken. Vanaf dat moment wist Gwendoline het zeker: ze bezit magische krachten.

Innerlijk:

Goede eigenschappen:
Liefdevol
Kunstzinnig
Zorgzaam
Lekkerbek
Giechelkont

Slechte eigenschappen:
Kan niet rekenen
Chaotisch
Goedgelovig

Verder:
Als Gwendoline ergens binnenkomt is ze eerst heel verlegen, maar als ze eenmaal contact heeft gemaakt is het een vriendin voor iedereen. Onder de lessen zit Gwendoline vaak te tekenen en tussendoor zoekt ze altijd recepten die ze thuis kan uitproberen, maar gek genoeg is zij vaak de enige die het lekker vind. Nou ja, als je boterbier met smekkies combineert… Ook schiet ze regelmatig in de lach om het minste of geringste.
« Last Edit: September 10, 2020, 05:36:04 PM by Nathalia »

Pukwudgie Statue

Re: Gwendoline Gremia
« Reply #1 on: September 10, 2020, 05:34:25 PM »
Stapt naar voren om aan te tonen dat deze jongedame een goede match is voor Pukwudgie.

 

TinyPortal © 2005-2018