Auteur Topic: J.K Rowling lanceert 4 nieuwe eBooks dit jaar!  (gelezen 1795 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

William

  • William
  • No-Maj
  • *
  • Berichten: 12
    • Bekijk profiel
J.K Rowling lanceert 4 nieuwe eBooks dit jaar!
« Gepost op: juni 07, 2019, 11:18:18 pm »
Dit jaar, zal Pottermore Publishing een 4-delige non-fictie e-book serie lanceren, genaamd; Harry Potter: A Journey Through(Harry Potter: Een Reis Door…)…, naar het idee van het audioboek Harry Potter: A History of Magic(Harry Potter: Een Geschiedenis van Magie) – geïnspireerd door de Britse Bibliotheek Exhibitie van dezelfde naam. Lees verder om meer over deze serie te leren.

Bereid je voor om dieper in de rijke historie van magie te duiken, met deze nieuwe e-boek serie, geïnspireerd door de Britse Bibliotheek Exhibitie en de gelijknamige boeken, Harry Potter: A History of Magic.

De serie zal vier hapklare boeken bevatten, elk met het thema van een ander vak op Zweinstein en zal je opnieuw mee terug in de tijd nemen om meer te leren over de traditionele folklore en magie in het hart van de Harry Potter verhalen, vergezeld met wat nieuwe prachtige lijntekeningen van de in Londen gevestigde artiest Rohan Daniel Eaon. Je zal je vast Harry Potter – A History of Magic en de familie editie, Harry Potter – A Journey Through A History of Magic herinneren die uitkwamen in 2017. Deze werden gevold door het audioboek vorig jaar, wat uitgebreide interviews bevatte met de Exhibitie Curators, en verteld door Natalie Dormer. Deze eBoek shorts zijn overgenomen van het audioboek en zijn een kans om je verder mee te laten slepen door de karakters en de merkwaardige incidenten van de echte geschiedenis van de magie in een meer compacte vorm – perfect voor in de trein of welk ander Dreuzel transport jouw voorkeur heeft.

Als aanvulling op het ontdekken van de oorsprong van magie door de geschiedenis en folklore, zullen de ebooks ook notities, manuscript pagina’s en charmante schetsen bevatten, zoals je eerder kon zien in Harry Potter: A History of Magic.

De Ebooks om naar uit te kijken zijn als volgt; Harry Potter: A Journey Through Charmes and Defence Against the Dark Arts(Spreuken en Bezweringen en Verweer tegen de Zwarte Kunsten), Harry Potter: A journey through Potions and Herbology(Toverdranken en Kruidenkunde), Harry Potter: A Journey through Divination and Astronomy(Waarzeggerij en Astronomie) en Harry Potter: A Journey through Care of Magical Creatures(Verzorging van Fabeldieren), die in de komende maanden gepubliceerd gaan worden.

Het eerste paar, gethematiseerd op Spreuken & Bezweringen en Verweer tegen de Zwarte Kunsten en Toverdranken en Kruidenkunde zullen gepubliceerd worden op 27 juni, terwijl de anderen snel daarna zullen volgen.

De eBooks zullen eerst gelanceerd worden in Engels, Frans, Italiaans en Duits en zijn beschikbaar om vooraf te bestellen op Amazon UK,  Amazon US, Apple en Kobo.


Bron: Pottermore