Welcome, Guest. Please login or register.
October 30, 2020, 02:04:38 AM

Login with username, password and session length

Author Topic: Jordan Patrick Campbell  (Read 156 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jordan Campbell

Jordan Patrick Campbell
« on: January 18, 2019, 07:26:28 PM »
Algemeen:

Naam: Jordan Patrick Campbell
Geboortedatum: 12 juli 1908
Leeftijd: 12
Bloedlijn: Halfbloed

Rijkdom: Gemiddeld
Gedrag: Jordan is net zoals zijn moeder, een goed mens die graag anderen helpt.

Familie:
Vader: Richard Harry Campbell† (20 augustus 1876 – 5 februari 1918). Richard is een Dreuzel en een bekende van Sean. Richard werkte als politieagent.
Moeder: Nathalia Campbell-Matthews 31 oktober 1878. Nathalia werkte als bibliothecaresse op Zweinstein, nadat ze haar opleiding op Zweinstein afgerond had in Huffelpuf. Tegenwoordig is Nathalia het Schoolhoofd van Ilvermorny.
Zus: Liviana Katia Diamond- Matthews 21 maart 1901.(Zweinstein:Ravenklauw, Halucina: Urbvico[Heeft de heelkundige vakken gevolgd evenals een EHBO cursus.])  Liviana is afgestudeerd op Zweinstein, zij vertoefde haar schooltijd in Ravenklauw. Liviana begon haar Zweinstein periode in 1912 en Nathalia en haar collega ontdekten al snel dat het meisje het niet goed had thuis, na lang overleggen met het schoolbestuur, het schoolhoofd en de moeder van het meisje werd besloten dat Nathalia Liviana mocht adopteren, dit gebeurde dan ook in 1915 toen Liviana aan haar vierde leerjaar begon. Liviana werkt als gouvernante voor Jay, de congierge van Ilvermorny en past ook op de twee jongste kinderen van het Campbell-Matthews gezin. 
Zusje: Cassidy Brianna Campbell 31 oktober 1911, Cassidy is het tweede biologische Campbell telg. Cassidy heeft al magische trekjes getoond, maar is nog te jong om op Ilvermorny te gaan studeren.
Broertje: Jacob Sean Campbell 30 september 1915. Jacob is het derde en laatste biologische kind binnen het Campbell gezin, tot op heden heeft Jacob nog geen magische trekken vertoond, maar als hij die toont zal hij nog een hele tijd moeten wachten voordat hij zijn oudere broer op Ilvermorny mag opvolgen.
Overige familie: Jordan’s opa en oma van zijn vaderskant zijn beiden overleden, Jordan heeft hen helaas nooit gekend.
Opa Moederskant: Sean Matthews. Sean is een Dreuzel, hij houdt van zijn werk als boekensorteerder in de bibliotheek.
Oma Moederskant: Silvie Matthews - Crane. Silvie is een Halfbloedheks, ze houdt ervan om voor het gezin te zorgen ze is afgestudeerd als Heler.
Tante: Melanie Scott-Matthews tweeling met Ritchie. Melanie heeft op Beauxbatons haar Toveropleiding gevolgd. Ze is afgestudeerd als Heler.
Oom: Magnus Scott, getrouwd met Melanie, werkt als Schouwer op het Ministerie van Toverkunst.
Nicht: Alice Scott 14(Ravenklauw).
Oom: Ritchie Matthews tweeling met Melanie. Ritchie heeft op Klammfels zijn opleiding afgerond. Hij is afgestudeerd als Professor Toverdranken. Werkt als leraar Toverdranken op Klammfels.
Tante: Gwendoly Matthews-Graves, getrouwd met Ritchie, werkt als lerares Toverdranken op Beauxbatons.
Neef: Michael Matthews 14(Zercob).
Nicht: Monique Matthews 14(Xandrian).

Achtergrond:
(Voor meer informatie over zijn ouders, zie zijn moeders karakterkaart)
Jordan werd als eerder biologische Campbell telg geboren en werd al snel gevolgd door zijn zusje Cassidy en broertje Jacob. In het jaar dat Jacob geboren werd, kreeg Jordan er ook nog een oudere zus bij, Liviana Diamond. Liviana is geadopteerd door zijn ouders en Jordan kan het erg goed met haar vinden. Hij heeft zijn kindertijd voor een groot deel doorgebracht op Zweinstein waar zijn moeder werkte, maar hij spendeerde ook met regelmaat enkele weken in het schooljaar bij zijn opa en oma. Jordan lijkt in vele opzichten op zijn moeder, hij heeft dan ook haar ogen en haarkleur ge-erft en meerdere eigenschappen die zij bezat.
Jordan toonde zijn eerste magische trekjes vlak nadat Cassidy geboren werd. Doordat zij zoveel aandacht genoot van zowel zijn moeder als zijn vader werd hij jaloers en liet het vervolgens sneeuwen in huis, en het water in de glazen bevriezen. Zijn vader schrok, ondanks dat hij wist van zijn moeders geheim, maar zijn vader was hoe dan ook trots op zijn kleine jongen, net als zijn moeder. Daarom kreeg Jordan dan ook een uil voor zijn achtste verjaardag, die hij Roekoe noemde.
Toen Jordan elf werd kreeg hij dan ook de befaamde brief voor Zweinstein, waar hij zijn eerste jaar met goede cijfers afsloot, ondanks het zware verlies van zijn vader.
In de zomervakantie van 1920 vond zijn moeder het tijd worden voor een nieuwe uitdaging en besloot haar beste vriendin vrouwe del’Castro-Abramova te volgen naar Amerika, wat betekende dat hij en zijn zussen en broertje ook mee moesten. Jordan zal dit jaar starten op Ilvermorny iets dat hij heel erg spannend vind, bij aankomst moest Jordan zijn Toverstaf inleveren, want het was niet toegestaan om zijn eigen staf te hebben, deze ligt veilig opgeborgen op school op het kantoor van zijn moeder, waar alle toverstokken van elke leerling opgeborgen liggen.
Jordan is klaar om dit nieuwe avontuur te beginnen, samen met zijn ‘nichtje’* Amalia Abramova.

Toverstok: Beukenhout met een kern van de Staarthaar van een Eenhoorn, 34cm lang en licht buigend.
Uiterlijk: Jordan is erg groot voor zijn leeftijd en een sportief postuur, hij heeft bruin haar en hazelnootbruine ogen.
Huisdier: Oehoe, genaamd Roekoe. Roekoe is groot en bruin/zwart van kleur.

Innerlijk:
Jordan is een sportieve, behulpzame en vriendelijke jongen, ook is hij een echte dierenvriend en gaat hij voor zijn vrienden door het vuur. Jordan kan ook heel onhandig zijn, net als zijn moeder. Jordan is daarnaast ook een twijfelaar, chaotisch, ongeduldig en een perfectionist.

Goede eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Sportief
  • Behulpzaam
  • Vriendelijk
  • Dierenvriend
  • Gaat voor vrienden door het vuur
Slechte eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Kan onhandig zijn
  • Twijfelaar/Besluiteloos
  • Chaotisch
  • Hij kan ongeduldig zijn
  • Perfectionistisch
Overigen:
Jordan is in vele karakteristieke opzichten net zijn moeder, hoewel hij ook van haar verschilt. Jordan heeft een talent voor tekenen, zolang hij het maar niet op een schildersdoek hoeft te zetten gaat alles prima.
*Jordan ziet de Abramov telgen als zijn neefjes en nichtjes, ook al zijn ze geen familie.
« Last Edit: May 28, 2019, 11:54:32 PM by Nathalia »

Wampus Statue

Re: Jordan Patrick Campbell
« Reply #1 on: May 28, 2019, 11:55:33 PM »
Stapt voorwaards om te laten zien dat Wampus deze jongeheer in de afdeling wil hebben.

 

TinyPortal © 2005-2018