Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - William

Pages: [1]
1
Potter Quest 1 / 04) De derde zus?
« on: October 23, 2019, 08:06:19 PM »
Hier kun je terecht voor hulp bij de 4e vraag.

2
Potter Quest 1 / 03) De drie uitverkorenen
« on: October 23, 2019, 08:02:04 PM »
Hier kun je terecht voor hulp bij de 3e vraag.

3
Potter Quest 1 / 02) Wie is jouw boeman
« on: October 23, 2019, 07:54:12 PM »
Hier kun je terecht voor hulp bij de 2e vraag.

4
Potter Quest 1 / Potterquest
« on: October 23, 2019, 07:46:12 PM »

5
Potter Quest 1 / 01) Do a deer, a female deer (8)
« on: October 23, 2019, 07:43:10 PM »
Hier kun je terecht voor hulp bij de 1e vraag.

6
Nieuws / J.K Rowling lanceert 4 nieuwe eBooks dit jaar!
« on: June 07, 2019, 11:18:18 PM »
Dit jaar, zal Pottermore Publishing een 4-delige non-fictie e-book serie lanceren, genaamd; Harry Potter: A Journey Through(Harry Potter: Een Reis Door…)…, naar het idee van het audioboek Harry Potter: A History of Magic(Harry Potter: Een Geschiedenis van Magie) – geïnspireerd door de Britse Bibliotheek Exhibitie van dezelfde naam. Lees verder om meer over deze serie te leren.

Bereid je voor om dieper in de rijke historie van magie te duiken, met deze nieuwe e-boek serie, geïnspireerd door de Britse Bibliotheek Exhibitie en de gelijknamige boeken, Harry Potter: A History of Magic.

De serie zal vier hapklare boeken bevatten, elk met het thema van een ander vak op Zweinstein en zal je opnieuw mee terug in de tijd nemen om meer te leren over de traditionele folklore en magie in het hart van de Harry Potter verhalen, vergezeld met wat nieuwe prachtige lijntekeningen van de in Londen gevestigde artiest Rohan Daniel Eaon. Je zal je vast Harry Potter – A History of Magic en de familie editie, Harry Potter – A Journey Through A History of Magic herinneren die uitkwamen in 2017. Deze werden gevold door het audioboek vorig jaar, wat uitgebreide interviews bevatte met de Exhibitie Curators, en verteld door Natalie Dormer. Deze eBoek shorts zijn overgenomen van het audioboek en zijn een kans om je verder mee te laten slepen door de karakters en de merkwaardige incidenten van de echte geschiedenis van de magie in een meer compacte vorm – perfect voor in de trein of welk ander Dreuzel transport jouw voorkeur heeft.

Als aanvulling op het ontdekken van de oorsprong van magie door de geschiedenis en folklore, zullen de ebooks ook notities, manuscript pagina’s en charmante schetsen bevatten, zoals je eerder kon zien in Harry Potter: A History of Magic.

De Ebooks om naar uit te kijken zijn als volgt; Harry Potter: A Journey Through Charmes and Defence Against the Dark Arts(Spreuken en Bezweringen en Verweer tegen de Zwarte Kunsten), Harry Potter: A journey through Potions and Herbology(Toverdranken en Kruidenkunde), Harry Potter: A Journey through Divination and Astronomy(Waarzeggerij en Astronomie) en Harry Potter: A Journey through Care of Magical Creatures(Verzorging van Fabeldieren), die in de komende maanden gepubliceerd gaan worden.

Het eerste paar, gethematiseerd op Spreuken & Bezweringen en Verweer tegen de Zwarte Kunsten en Toverdranken en Kruidenkunde zullen gepubliceerd worden op 27 juni, terwijl de anderen snel daarna zullen volgen.

De eBooks zullen eerst gelanceerd worden in Engels, Frans, Italiaans en Duits en zijn beschikbaar om vooraf te bestellen op Amazon UK,  Amazon US, Apple en Kobo.


Bron: Pottermore

7
NPC's / Daniil Abramov
« on: January 10, 2019, 11:52:44 PM »
Algemeen:
Volledige naam: Daniil Dmitriyevitsj Abramov
Geboortedatum: 09-03-1877
Leeftijd: 43 jaar
Bloedlijn: Volbloed

Rijkdom: Gemiddeld
Gedrag: Daniil is een echte goedzak.

Familie:
Vader: Dmitri Abramov, 66 jaar
Moeder: Olga Abramova, 66 jaar
Broer: -
Zus: Maríja Abramova, 39 jaar
Overige familie: De familie Abramov is een zeer uitgebreide, waarin iedereen ook beste vrienden zijn. Daniil kan het op deze manier goed vinden met zijn 25-jarige neef Boris.

Achtergrond:
Voor zover Daniil weet, zijn bijna al zijn familieleden tovenaars, behalve een aantal aangetrouwden. Olga en Dmitri waren beiden leerlingen aan de tovenaarsschool Klammfels, verliefd geworden in hun zesde leerjaar toen zij beiden hun stage liepen in het Lobkov Helingcentrum. Ze zijn toen een stelletje geweest tot na het eindexamen, omdat Dmitri zich geroepen voelde optimaal te genieten van het studentenleven, om het maar zo te zeggen. De twee kwamen elkaar echter weer per toeval tegen in een kunstmuseum in Parijs, wat natuurlijk ook de ultieme plek is om verliefd te worden. Zodoende trouwden Olga en Dmitri, beiden op 24-jarige leeftijd; in datzelfde jaar werd hun eerste kind geboren, hun zoon Daniil, op 9 maart 1877. Al toen hij klein was, was duidelijk dat het ventje een geboren tovenaar was; hij had de motoriek van een olifant, maar won toch altijd met knikkeren en nooit werd een kopje, na gevallen te zijn, gebroken. Hij kleurde altijd duidelijk buiten de lijntjes, maar bij het resultaat bleek alles perfect te zijn ingekleurd. Daniil ontwikkelde zich als een beschaafde, niet al te praatgrage kerel. Toen hij drie jaar was, werd zijn zusje Maríja geboren. Zij bleek, behalve het uiterlijk, wel het tegenovergestelde van haar motorisch gestoorde broer. Ze maakte zelf haar kleren, zo wondermooi, dat het wel zo moest zijn dat ook zij het tovenaarsbloed geërfd had. Ook was zij zo sierlijk als een zwaan en liep zij zo licht als een elfje.
Het was dus geen verrassing dat Daniil, en later ook Maríja, werd uitgenodigd voor Klammfels, een strenge, conservatieve toverschool, in de ogen van Daniil. Ondanks dat hij zich niet heel vrij voelde op school, had hij een gezellige jongensgroep waar hij altijd mee omging, en in zijn vrije tijd deed hij aan hardlopen, omdat dat de enige sport was die hij kon beoefenen zonder al te veel gevaar. Ook werd hij excellent benoemd. Hij ging na Klammfels naar een Academie in Duitsland, waar hij "Geschiedenis der Magie", "Helerschappen" en "Algemene Spreukenleer" studeerde. Omdat hij nooit goed wist wat hij wilde, studeerde hij ook Geschiedenis aan de dreuzeluniversiteit van Berlijn. Nu had hij zoveel kwaliteiten, maar het geld was op (hij wilde geen geld van zijn ouders ontvangen omdat hij zijn volwassenheid wilde bewijzen), dus hij moest aan het werk. Lesgeven aan Zweinstein's Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus was één van de vacatures die hem wel trokken, dus hij solliciteerde voor een baan, en vooral dankzij zijn ervaring aan een dreuzeluniversiteit bleek hij heel geschikt voor het vak Dreuzelkunde. Dus in 1901 begon hij met zijn werk als Dreuzelkundeleraar.
Hoewel Daniil op een of andere manier snel vrienden maakt, staat hij vooral op zichzelf. Hij is veel in gezelschap van anderen, maar voelt niet altijd de behoefte om actief mee te praten. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat hij nooit een vriendin gehad heeft.

Toverstok: Ebbenhout, 31,2 cm, met een kern van eenhoornhaar.
Uiterlijk: Lang (1.80m, is voor die tijd toch lang?), blank tot bleke huid, heel lichtblauwe ogen, pikzwart haar; Daniil is op het eerste gezicht gewoon knap.
Huisdier: een uil, Ali.

Innerlijk:
Daniil is een stille jongeman. Hij houdt van vrienden en gezelschappen, maar houdt zich meestal op de achtergrond (hij wil niet persé in de spot lights staan). Dit wil nog eens lastige gesprekken veroorzaken; op gesloten vragen kan je van Daniil een simpel antwoord verwachten, namelijk "ja" of "nee". Als Daniil zich echter geheel op zijn gemak voelt of interesse heeft in iets of iemand, dan kan hij lekker babbelen. Hij wordt gewaardeerd om zijn gevatte humor. Tevens heeft hij een zeer goed stel hersens, maar je zult hem daar nooit over horen opscheppen, over niets trouwens; hij wil zich immers niet op de voorgrond stellen. Daniil heeft er niets op tegen om alleen te zijn, want hij verveelt zich nooit. Hij wilde wel leraar worden omdat hij het belangrijk vindt om mensen te helpen.

Goede eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • vriendelijk
  • helpende hand
  • uiterst intelligent
  • goede humor
  • schept niet op
Slechte eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • gesloten persoon
  • praat weinig (korte zinnen)
  • zeer onhandig
  • ietwat pessimistisch
  • chaotisch
Overigen:
- Daniil vindt het belangrijk dat zijn haar goed zit.

8
Welkom / Welcome at No-Maj
« on: November 02, 2018, 03:51:55 PM »
Welcome, you’ve found No-Maj. We hope you’ll have a great time. Just look around or read my tourguide down below.

Quote
Here at No-Maj there are much things you can do. At this spot we provide you with the latest news about everything in the magical world of which I’m part off. Here you’ll find every little bit of information you’ll need to know as a newbie, because the No-Maj behind this magical area do have some rules and advices for you. If you want to talk about my magical world you’re very welcome in this little corner.

But that’s not everything you can do around here. Do you want to dive into this magical and mystical world? Then I’ll advice you to take a look right here. Of course it would come in handy if you buy you’re schoolsupplies, of course you’ll be able to do this in our shops. For now this is all I can tell you, but don’t be sad, check out this post on a regular basis and I’ll give you another more in depth tour around the forum.

Greetings William

9
Welkom / Rules
« on: November 01, 2018, 11:57:32 PM »
In this topic you'll the rules of No-Maj, the rules for the RPGsection are in this topic as well.

The General rules of No-Maj:

- Please no profanity, discrimination or scolding with diseases.
- We want to keep a  neighborly ambiance, do you have any problems with another member and you’re unable to solve the issue amongst yourselves, please contact one of our moderators or our administators(Nathalia or Gianna)
- Please don’t fight your fights on our forum, keep that in private messaging(referred to as owls) or ask our moderators or administrators(Nathalia or Gianna) for help to mediate to find a solution.
- Are you joining in discussions or giving your opinion or feedback, substantiate your reasoning or arguments. A nice, good, fun or I don’t agree on that, won’t do.
- Please don’t use bReEzErlanguage, messengerlanguage, numb3rl4ngu4ge or other abbreviations that are used on social media or whatsapp.

The Role Playing Game Rules of No-Maj:

- The general rules also apply to the RPG.
-  Do you want to say something that is Out of Character, but relevant to your or to the topic, make sure you’ll put it below your post as an OOC message, so your RPG-friends will know it’s Out of Character, but relevant to the topic/post.
- While RPG-ing you’ll always speak as your character, IC(In Character).
- In the RPG you’ll always write from the he/she-form of in the third person. The I-form will only be used when you’re writing a letter to your family or friends outside of Ilvermorny or when you’re writing a diary fragment.

Example:


I walked towards the potions classroom and sat down next to Peter.

John walked to the potions classroom and sat down next to Peter.

- Please don’t use any godmoding without permission from your co-players, also known as acting like god and decide for your co-players what’s going to happen to them. Godmoding is only allowed with permission of your co-players and with the exception of NPC’S(Non Played Characters).

Example:


Peter fixed his wand on John and pronounced the leglocking curse, after which John’s leg got stuck together.

Peter fixes his wand on John and pronounced the leglocking curse, not knowing if the curse had reached it’s destination.

10
Nieuws / Re: Trailers Fantastic beasts 2
« on: November 01, 2018, 11:53:24 PM »
Eerder hadden we al trailers gekregen. Deel ik natuurlijk ook even met jullie No-Maj. Welke is je favoriet?11
Nieuws / Trailers Fantastic beasts 2
« on: November 01, 2018, 11:47:36 PM »
Hij ist ter. De laatste trailer. Nou kennen we aftellen. Wat vinden jullie dervan? Boel om te speculeren he!


12
Welkom / Regels
« on: November 01, 2018, 11:34:13 PM »
In dit topic zul je de regels van No-Maj vinden, dit topic is inclusief de RPG-regels. 

De Algemene regels van No-Maj:

- Gelieve geen godslastering, discriminatie of schelden met ziektes.
- We willen een gezellige sfeer houden, heb je een probleem met een medelid en komen jullie er gezamenlijk niet uit meld je dan bij een van moderators of beheerders.
- Vecht alsjeblieft een ruzie niet uit op het forum, maar doe dat privé of schakel hulp in van de moderators of beheerders.
- Doe je mee aan een discussie of geef je je mening of feedback, onderbouw je beredenering of argumenten. Aan een mooi, goed of leuk, niet mee eens hebben we weinig.
- Gelieve geen bReEzErtaal, msntaal, C1jf3rt44l of andere afkortingen die je op Social Media of whatsapp gebruikt.


De RPGregels van No-Maj:

- Ook binnen de RPG gelden de algemene regels.
- Wil je iets zeggen dat niet vanuit je karakter is, maar wel relevant voor je post of het topic, zet dat dan als een OOC onder je post, zodat je medeRPG-ers weten dat dit Out Of Character is.
- In de RPG praat je altijd vanuit je karakter, IC ofwel In Character.
- In de RPG wordt geschreven vanuit de derdepersoon en in hij/zij-vorm, de ik-vorm gebruik je enkel als je een brief schrijft of een dagboek fragment schrijft.

Voorbeeld:


Ik liep naar het Toverdrankenlokaal, en ging naast Pietje zitten.

Jantje liep naar het Toverdrankenlokaal, en ging naast Pietje zitten.

- Geen godmoden, ofwel voor god spelen en op voorhand bepalen voor een ander personage wat hij of zij doet. Godmoden is enkel toegestaan met toestemming van je medespeler en bij bepaalde uitzonderingen van NPC’s(Non Played Characters).

Voorbeeld:


Pietje richtte zijn toverstok op Jantje en sprak de vloek van beentjeplak uit, waarna Jantje’s benen zich aan elkaar vast plakten.

Pietje richtte zijn toverstok op Jantje en sprak de vloek van beentjeplak uit, niet zeker wetend of de vloek zijn doel bereikt had.
13
Welkom / Welkom op No-maj
« on: October 07, 2018, 11:38:12 PM »
Welkom, je hebt No-maj gevonden. Wij hopen dat je hier een fijne tijd gaat beleven. Kijk gerust eens rond, of lees mijn rondleiding hieronder.

Quote
Hier op No-Maj valt vanalles te beleven. Op deze plek bieden ze je het laatste nieuws rondom alles uit de magische wereld waar ik deel van uitmaak. Hier vind je allerlei informatie die je als nieuweling wellicht wilt weten, want jaja de No-maj achter deze magische plek hebben toch wat regels en tips voor je. Als je wat wilt bespreken over mijn magische wereld kun je in dit hoekje terecht.

Maar dat is nog niet alles hoor. Wil jij jezelf onderdompelen in deze magische en wondere wereld? Dan raad ik je aan hier te kijken. Natuurlijk is het dan wel handig als je je schoolgerief koopt, dat doe je natuurlijk in de winkels. Voor nu is dat wel even alles dat ik je kan vertellen, maar niet getreurd, kom regelmatig even hier bij mij kijken want dan maak ik je verder wegwijs.

Groet William

Pages: [1]

TinyPortal © 2005-2018